Žloukovické brodění 2016

2017-07-08 21:58:58 | SDH Žloukovice ©Alena Šťovíčková

16. ročník soutěže Žloukovické brodění se i letos konal na svátky Cyrila a Metoděje. Postavili jsme jeden tým mužů ve složení P. Strnad, R. Frdlík, J. Nágl a R. Buchar a dva týmy žen ve složení Z. Strnadová, K. Deáková, M. Veselá a M. Salačová a druhý tým K. Lemonová, K. Tůmová, E. Veselá.

Foto

Foto: SDH ©Alena Šťovíčková

Úkoly byly letos opět mírně upraveny. Po vyběhnutí musela čtyřčlenná družstva přenést hadice a proudnice na určené místo prolezením dvou tunelů. Dále zavěsit žebříky na most (ženy pouze položit na zem), slanit z železničního mostu do řeky, brodit se v hluboké vodě, jet na raftu, zachránit tonoucího (v podobě barelu plného vody), předvést um ve zdravovědě (masáž srdce, umělé dýchání), běžet s nosítky a v poslední řadě naplnit sud vodou z řeky pomocí kbelíků.

Celkem se soutěže účastnilo 10 družstev mužů (Žloukovice, Chyňava, Broumy I, Broumy II, Čenkov, Stradonice, Loděnice, Lhotka, Zadní Třebáň a Malé Přílepy) a 6 družstev žen (Žloukovice st., Žloukovice ml., Chyňava, Broumy, Malé Přílepy Malé Přílepy – modré).
V letošním ročníku soutěže mužů zvítězilo mužstvo Broumy I a u žen zvítězilo mužstvo Malé Přílepy.

Hostem letošní soutěže byla tradičně paní starostka paní Kateřina Zusková. Na soutěži jsme přivítali dále pana senátora Jiřího Oberfalzera, který našemu sboru předal sponzorský dar od nadace Letorosty v hodnotě 10 000 Kč. Za to mu moc děkujeme.

Foto z akce


Autor: SDH Žloukovice ©Alena Šťovíčková

Obec











Sbor dobrovolných hasičů Žloukovice
Žloukovice 93
267 05 Nižbor
IČ: 47560550

www.sdhzloukovice.cz
© Sbor dobrovolných hasičů Žloukovice
Právní doložka
Editace